Galima improvizuoti – pridėti kitokių daržovių, jūros gėrybių, virtos mėsos ir visko, kas tik "šauna" į galvą. Kelios kitos versijos suktinukų, beje, angliškai jie dar vadinami ir kitaip: "summer rolls".
Halongo daržovių suktinukai recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
5 iš 1 balso
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 20 min.
Kategorija Pietums, Užkandžiai
Virtuvė Chinese
Išeiga 2 porcijos
Porcijoje 256 kcal

Ingredientai
  

  • 50 g agurkų
  • 50 g svogūnų laiškų
  • 50 g morkų
  • 50 g ryžių makaronų galite keisti stikliniais makaronais
  • 50 g tofu sojų pupelių sūrio
  • 20 g žalumynų (pavyzdžiui: 10 g petražolių, 10 g kalendros)
  • 10 g sojų padažo
  • 10 g žuvies padažo
  • ryžių popieriaus nusipirkti galite didelių parduotuvių rytietiško maisto skyriuose

Paruošimas
 

  • Viską supjaustome vienodo ilgio šiaudeliais ar gabaliukais ir sudedame į lėkštę.
  • Ant stalo paklojame drėgną rankšluostį ir pastatome dubenį vandens.
  • Paplotėlį pamirkome vandenyje ir dedame ant rankšluosčio.
  • Ant paplotėlio gražiai, vieną šalia kito sudedame daržovių šiaudelius, virtus ryžių makaronus, žalumynus bei sojų varškę.
  • Sukame paplotėlį su įdaru nuo savęs, užlenkiame galus ir suvyniojame.
  • Imame suktinuką į ranką, pamirkome patinkančiame padaže ir valgome.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 256kcal (13%)Angliavandeniai: 52gBaltymai: 8gRiebalai: 2gSočiosios riebalų rūgštys: 1gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 1gCholesterolis: 4mgNatris: 986mgKalis: 313mg (16%)Skaidulos: 3g (9%)Cukrūs: 3g (12%)Vitaminas A: 4564µg (571%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 9mg (11%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 57µg (76%)Kalcis: 66mg (8%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 69µg (35%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 42mg (11%)Fosforas: 122mg (17%)Selenas: 16µg (29%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Užkandžiai
Dieta: Augalinis, Vegetariškas
Gaminimo būdas: Šviežia, ​Virta
Recepto autorius: Vytaras Radzevičius. Nuotraukos autorė: Raminta
5 1 vote
Patiko? Įvertinkite!