Šaldytuve šios daržovės gali stovėti apie 10 dienų, tačiau suvalgysite greičiau ;)
Fermentuotos daržovės
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 200 g kopūstų raugintų
- 2 burokėlių šviežių
- 1/2 saliero šaknies
- 1 pastarnoko
- druskos pagal skonį
- pipirų pagal skonį
Paruošimas
- Daržoves sutarkuojame per burokinę tarką.
- Sumaišome su raugintais kopūstais.
- Pabarstome pipirų, truputį druskos.
- Sudedame į stiklainį. Daržovės paruoštos.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 90kcal (5%)Angliavandeniai: 20gBaltymai: 3gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 136mgKalis: 600mg (30%)Skaidulos: 6g (17%)Cukrūs: 8g (32%)Vitaminas A: 62µg (8%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 28mg (35%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 64µg (85%)Kalcis: 66mg (8%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 117µg (59%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 42mg (11%)Fosforas: 134mg (19%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Natalijos