Sveika ir skanu. Geriau už bet kokį padažą iš parduotuvės.
Dilgėlių padažas recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 5 min.
Iš viso 10 min.
Kategorija Padažai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 9 porcijos
Porcijoje 97 kcal

Ingredientai
  

  • 100 g dilgėlių
  • 80-100 ml alyvuogių aliejaus
  • 20 g kanapių sėklų
  • 2 skiltelės česnako
  • druskos pagal skonį
  • pipirų pagal skonį

Paruošimas
 

  • Visus gaminimui skirtus produktus sutrinti smulkintuvu (blenderiu).

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 97kcal (5%)Angliavandeniai: 1gBaltymai: 1gRiebalai: 10gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 5mgKalis: 37mg (2%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 235µg (29%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 1mg (1%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 61µg (81%)Kalcis: 58mg (7%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 2µg (1%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 6mg (2%)Fosforas: 33mg (5%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Padažai
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Šviežia
Nuotraukos autorė: Jūratė Zynda
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!