Greitai paruošiamas desertas, puikiai pavyks ir virtuvės naujokams.
Datulės su pelėsiniu sūriu desertui
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 100 g datulių
- 70 g pelėsinio sūrio galima imti kitą mėgiamą sūrį
- 20 g varškės sūrelio
- 10 g pistacijų riešutų
Paruošimas
- Imame dideles datules, išimame kaulą.
- Į datulės vidų įdedame pelesinį sūrį, paprastą varškės sūrelį, o ant viršaus skaldytus pistacijų riešutus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 133kcal (7%)Angliavandeniai: 16gBaltymai: 5gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 3gCholesterolis: 15mgNatris: 221mgKalis: 188mg (9%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 13g (52%)Vitaminas A: 107µg (13%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 112mg (14%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 10µg (5%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 14mg (4%)Fosforas: 76mg (11%)Selenas: 3µg (5%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Julija Ivanauskienė