
Dar viena pusryčių košės idėja. Būtinai išmėginkite ir pasidalinkite nuomone komentaruose.
Burnočio košė su avokadu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 60 g burnočio kruopų
- avokado
- citrinpipirių pagal skonį
Paruošimas
- Kruopas užmerkti vakare, ryte perplauti, užkaisti ir joms užvirus išjungti, bei palikti brinkti 5 min.
- Supjaustome avokadą ir uždedame ant kruopų.
- Pabarstome prieskoniais, šiuo atveju citrinpipiriais.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 383kcal (19%)Angliavandeniai: 48gBaltymai: 10gRiebalai: 19gSočiosios riebalų rūgštys: 3gNatris: 9mgKalis: 790mg (40%)Skaidulos: 11g (31%)Cukrūs: 2g (8%)Vitaminas A: 146µg (18%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 13mg (16%)Vitaminas E: 3mg (25%)Vitaminas K: 21µg (28%)Kalcis: 107mg (13%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 130µg (65%)Geležis: 5mg (36%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 178mg (47%)Fosforas: 386mg (55%)Selenas: 11µg (20%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės