Košė – maistingi ir naudingi pusryčiai. O kad ji neatsibostų, rinkitės vis kitas kruopas ir produktus kuriais gardinate. Ar jau išmėginote šį variantą?
Bolivinės balandos košė su ridikėliais, špinatais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 60 g bolivinės balandos (kynvos)
- 2 ridikėlių
- špinatų lapelių pagal skonį
Paruošimas
- Kruopas užmerkti vakare, ryte perplauti, užkaisti, užvirus išjungti, palikti brinkti 5 min.
- Košę gardiname smulkintais ridikėliais, špinatais.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 237kcal (12%)Angliavandeniai: 42gBaltymai: 10gRiebalai: 4gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 49mgKalis: 640mg (32%)Skaidulos: 6g (17%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 2813µg (352%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 17mg (21%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 145µg (193%)Kalcis: 72mg (9%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 183µg (92%)Geležis: 4mg (29%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 148mg (39%)Fosforas: 301mg (43%)Selenas: 5µg (9%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės