Pikantiškas pusryčių variantas. O galbūt Jūs kynvos košę gardinate kitaip? Pasidalinkite idėjomis komentaruose ir atraskime ypatingus skonius kartu.
Bolivinė balanda su kietuoju sūriu, džiovintais pomidorais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 50 g bolivinės balandos kynvos
- 50 g saulėje džiovintų pomidorų
- 20 g kietojo sūrio
- 12 g alyvuogių
- 0,5 a. š. mielių dribsnių
Paruošimas
- Bolivinę balandą užmerkiame vakare, ryte perplauname, užverdame, išjungiame ugnį ir paliekame brinkti iki 5 minučių. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.
- Košę sumaišome su sūriu, saulėje džiovintais pomidorais, alyvuogėmis, mielių dribsniais.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 394kcal (20%)Angliavandeniai: 61gBaltymai: 19gRiebalai: 11gSočiosios riebalų rūgštys: 3gCholesterolis: 16mgNatris: 438mgKalis: 2035mg (102%)Skaidulos: 10g (29%)Cukrūs: 19g (76%)Vitaminas A: 626µg (78%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 20mg (25%)Vitaminas D: 1µg (20%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 22µg (29%)Kalcis: 186mg (23%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 128µg (64%)Geležis: 7mg (50%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 201mg (54%)Fosforas: 478mg (68%)Selenas: 11µg (20%)Cinkas: 3mg (30%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto autorė: Ina