Spalvingas pusryčių variantas. Pasiruoškite kruopas vakare, o ryte mėgaukitės vaivorykštės spalvų pusryčiais, kurie nuteiks gera nuotaika visai dienai. Skanaus.
Bolivinė balanda su avokadu ir pomidorais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 80 g avokado
- 60 g pomidorų
- 30 g bolivinės balandos kynvos, šviesios
- 20 g bolivinės balandos kynvos, tamsios, raudonos
- 0,5 a. š. mielių dribsnių
Paruošimas
- Bolivinę balandą užmerkiame vakare, ryte perplauname, užverdame, išjungiame ugnį ir paliekame brinkti iki 5 minučių. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.
- Pomidorus ir avokadą supjaustome.
- Sumaišome su kruopomis ir mielių dribsniais.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 327kcal (16%)Angliavandeniai: 42gBaltymai: 10gRiebalai: 15gSočiosios riebalų rūgštys: 2gNatris: 11mgKalis: 832mg (42%)Skaidulos: 10g (29%)Cukrūs: 2g (8%)Vitaminas A: 624µg (78%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 16mg (20%)Vitaminas E: 3mg (25%)Vitaminas K: 22µg (29%)Kalcis: 39mg (5%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 166µg (83%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 128mg (34%)Fosforas: 285mg (41%)Selenas: 5µg (9%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto autorė: Ernesta Rakauskienė
Nežinau, kas tie mielių dribsniai :-), bet ir be jų laaabai skanu !