Labai skanūs balandėliai, greitai paruošiami. Patiks ir vaikams, norėsis pakartoti. Paragaukite ir pasidalinkite pastebėjimais komentaruose.
Balandėliai su malta kalakutiena, Savojos kopūstu ir kokoso pienu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 1 Savojos kopūsto
- 120 g kalakutienos maltos
- 100 g morkų 2 vnt
- 50 ml kokoso pieno 18 proc. riebumo
- 20 g svogūno 1 vnt
- 2 v. š. pomidorų padažo
- prieskonių mėgstamų, pagal skonį
Paruošimas
- Kopūstą nuplikyti verdančiu vandeniu.
- Į maltą kalakutieną įtarkuoti morką, svogūną, pridėti prieskonių ir išmaišyti.
- Ant kopūsto lapų dėti po šaukštą įdaro, suvynioti ir apkepti keptuvėje kelias minutes.
- Vėliau viską užpilti pomidorų padažu, uždėti tarkuotų morkų ir viską patroškinti apie 20 min.
- Įpilame kokoso pieno ir dar kelias minutes patroškiname. Skanaus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 213kcal (11%)Angliavandeniai: 16gBaltymai: 15gRiebalai: 11gSočiosios riebalų rūgštys: 6gCholesterolis: 43mgNatris: 198mgKalis: 645mg (32%)Skaidulos: 5g (14%)Cukrūs: 9g (36%)Vitaminas A: 9824µg (1228%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 12mg (15%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 72µg (96%)Kalcis: 76mg (10%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 91µg (46%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 39mg (10%)Fosforas: 95mg (14%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė: Raminta