Soti skani košė. Išbandykite gardindami sūriu ir žalumynais.
Avižų kruopų košė su kietuoju sūriu ir svogūnlaiškiais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 60 g avižų
- 10 g kietojo sūrio
- svogūno laiškų pagal skonį
Paruošimas
- Avižas užmerkti iš vakaro, ryte perplauti, užvirus išjungti, palikti brinkti uždengus 5 min.
- Gardiname sūriu, žalumynais.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 261kcal (13%)Angliavandeniai: 42gBaltymai: 10gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 2gCholesterolis: 8mgNatris: 68mgKalis: 217mg (11%)Skaidulos: 6g (17%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 187µg (23%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 2mg (3%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 26µg (35%)Kalcis: 82mg (10%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 27µg (14%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 83mg (22%)Fosforas: 281mg (40%)Selenas: 19µg (35%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės