Kas gali būti geriau už greitai paruošiamus ir maistingus pusryčius? Būtent tokį variantą šiandien siūlome Jums. Pagardinkite avižinę košę kietuoju sūriu, Jums tikrai patiks.
Avižų košė su kietuoju sūriu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 12 val.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 12 val. 10 min.
Kategorija Košės, Pusryčiams
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 257 kcal

Ingredientai
  

  • 60 g avižų grūdų
  • 10 g kietojo sūrio

Paruošimas
 

  • Kruopas užmerkiame vakare, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame 5 min. brinkti.
  • Barstome sūriu ir ragaujame.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 257kcal (13%)Angliavandeniai: 41gBaltymai: 10gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 2gCholesterolis: 8mgNatris: 66mgKalis: 217mg (11%)Skaidulos: 6g (17%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 68µg (9%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 82mg (10%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 19µg (10%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 83mg (22%)Fosforas: 281mg (40%)Selenas: 19µg (35%)Cinkas: 2mg (20%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Košės, Pusryčiams
Dieta: Be glitimo, Vegetariškas
Gaminimo būdas: ​Virta
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!