Kas gali būti geriau už greitai paruošiamus ir maistingus pusryčius? Būtent tokį variantą šiandien siūlome Jums. Pagardinkite avižinę košę kietuoju sūriu, Jums tikrai patiks.
Avižų košė su kietuoju sūriu
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 60 g avižų grūdų
- 10 g kietojo sūrio
Paruošimas
- Kruopas užmerkiame vakare, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame 5 min. brinkti.
- Barstome sūriu ir ragaujame.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 257kcal (13%)Angliavandeniai: 41gBaltymai: 10gRiebalai: 6gSočiosios riebalų rūgštys: 2gCholesterolis: 8mgNatris: 66mgKalis: 217mg (11%)Skaidulos: 6g (17%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 68µg (9%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 82mg (10%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 19µg (10%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 83mg (22%)Fosforas: 281mg (40%)Selenas: 19µg (35%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotrauka: Kristinos Valaitienės