Nuotrauka pasidalino Jolanta Kardelytė. Ačiū
Porcijų kiekis: 1
Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius | |||
Maža porcija | Didelė porcija | Didelė porcija intensyviai sportuojantiems | |
Produktai-sudėtinės dalys | Svoris, g | Svoris, g | Svoris, g |
Smulkintos avižos | 65 | 100 | 120 |
Pesto rosso | 10 | 15 | 20 |
Avižų grūdų (avižinės) košės gaminimo būdas:
1. Vakare užmerkiame nuplautas kruopas šaltame vandenyje.
2. Ryte kruopas užverdame, išjungiame ir paliekame brinkti 20 – 30 minučių, kol kruopos bus tinkamo minkštumo, bet vis dar kramtomos konsistencijos.
3. Pagardiname Pesto rosso ir gerai išmaišyti.
Skanaus!