
Šio augalinio majonezo skonis tikrai nuostabus. Ar Jūs išbandėte taip pasigaminti? Parašykite atsiliepimus komentaruose.
Augalinis majonezas iš šilkinio tofu, gardintas krapais, čili
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 220 g tofu sūrio sojų pupelių sūrio, šilkinio
- 30 g baziliko
- 1 v. š. alyvuogių aliejaus ypač tyro
- 2 skiltelės česnako
- ½ čili pipiro
- 1 a. š. raudonojo vyno acto arba šviežiai spaustų citrinos sulčių
- 1 a. š. krapų smulkiai pjaustytų
Paruošimas
- Visus stambesnius ingredientus dedame į smulkintuvą (blenderį): tofu (nusausiname), baziliką, česnaką, čili.
- Paplakame, tada supilame vyno actą arba citrinos sultis, krapus. Vėl plakame.
- Atidengiame plakinį ir pilame plona srovele aliejų, stebime konsistenciją. Skanaus.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 271kcal (14%)Angliavandeniai: 11gBaltymai: 12gRiebalai: 20gSočiosios riebalų rūgštys: 3gNatris: 16mgKalis: 557mg (28%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 4g (16%)Vitaminas A: 1797µg (225%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 40mg (50%)Vitaminas E: 2mg (17%)Vitaminas K: 136µg (181%)Kalcis: 132mg (17%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 26µg (13%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 88mg (23%)Fosforas: 153mg (22%)Selenas: 1µg (2%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.