Skanus iki begalybės, sveikesnės sudėties, nekeptas ir vos iš 3ingredientų. O desertu, kaip visada, mėgaujamės maksimaliai, tada pakaks ir nedidelio gabalėlio.
Šokoladinis tortas su avižiniais dribsniais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:Ingredientai
- 375 ml kokosų pieno
- 220 g avižų dribsnių, pilno grūdo
- 170 g juodojo šokolado
Paruošimas
- Šokoladą susmulkiname ir ištirpdome ant mažos ugnies kartu su kokosų pienu.
- Įmaišome avižas ir viską gerai išmaišome.
- Kai masė pravėsta kambario temperatūroje, dedame ją bent 3-4 val. į šaldytuvą, kad sustingtų. Jei gaminate vakare, nakčiai palikite šaldytuve.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 197kcal (10%)Angliavandeniai: 18gBaltymai: 4gRiebalai: 13gSočiosios riebalų rūgštys: 9gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 2gTransriebalai: 0.004gCholesterolis: 0.4mgNatris: 7mgKalis: 215mg (11%)Skaidulos: 3g (9%)Cukrūs: 3g (12%)Vitaminas A: 5µg (1%)Vitaminas B6: 0.03mg (2%)Vitaminas B12: 0.04µg (2%)Vitaminas C: 0.3mgVitaminas E: 0.1mg (1%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 23mg (3%)Varis: 0.4mg (40%)Folio rūgštis: 9µg (5%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 66mg (18%)Fosforas: 136mg (19%)Selenas: 6µg (11%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Recepto ir nuotraukos autorė Vaiva Karvelienė
Ačiū.
dėkui, kad parašote
Ačiū buvo labai skanu.