Kiek balų iš 10 įvertintumėte savo imuninę sistemą? 4-7, o gal dar mažiau? O gal skundžiatės padidėjusiu cholesteroliu arba sąnarių skausmais? Dažnai jaučiatės prislėgti, kamuoja nerimas, ir greitai prarandate kantrybę? Sunku susikaupti darbe, o gal kamuoja lėtinis nuovargis? Visi šie skirtingi sveikatos nesklandumai susiję su omega-3 riebalų rūgščių trūkumu.

Kartą ir visiems laikams atsakysiu į klausimus apie Omega3.  Apie papildus kalbame daug, bet laikas pakalbėti ir apie jo šaltinius maiste.

Seminare konkrečiai su skaičiais ir lentelėmis atsakau į klausimus:

Omega3 šaltiniai maiste: realybė ir mitai

  • Koks maistas turi daugiausia Omega3?
  • Kokia žuvis turi daug Omega3, o kuri- ne?
  • Kokia mėsa ir kiaušiniai turi Omega3?
  • Kokie geriausiai augaliniai Omega3 ŠALTINIAI?
  • Kurie geriau gyvuliniai ar augaliniai ?
  • Ar kanapių aliejus bei linų sėmenys geras Omega3 šaltinis? Kiek reikėtų jų vartoti ir kokių klaidų nedaryti?

Reikiamas Omega3 kiekis.

  • Kiek ir kada reikia Omega3 suvartoti jums ir vaikams (kad būtumėte sveiki!)?
  • Kaip žinoti, ar pakankamai gaunate Omega3?
  • Kaip paskaičiuoti kiek jo gaunate iš maisto?
  • Ką reiškia Omega6:3 santykis? Koks jis turi būti?
  • Kokia šio santykio įtaka sveikatai?
  • Kaip pagerinti savo būseną ir kaip pakoreguoti mitybą, o kam pinigų sutaupyti, nes tik atrodo, kad gaunate Omega3, nors iš tiesų – jo nepasisavinate!
  • Jei turite dar klausimų, parašykite juos paskaitos komentare.

Lektorė: dietistė Vaida Kurpienė
VIETA – Youtube. Nuorodą į vaizdo įrašą gausite iš karto po užsakymo apmokėjimo.
Paskaitos trukmė: ~1 val., po jos klausimų atsakymų sesija (atsakau į klausimus užduotus live transliacijos metu, susijusius su šia tema).

Paskaitos įrašas bus prieinamas peržiūrai 6 mėnesius nuo įsigijimo.

*Mokestis už paslaugą negrąžinamas, neperkeliamas ir nekeičiamas į kitas paslaugas.