Puikiai tinka pietums ar vakarienei. Nesunkiai pagaminamas ir sveikas patiekalas.
Kepintas tofu sūris su imbieru recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 35 min.
Gaminimas 10 min.
Iš viso 45 min.
Kategorija Pietums, Vakarienei
Virtuvė Chinese
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 176 kcal

Ingredientai
  

  • 200 g tofu sūrio (sojos pieno sūrio)
  • 5 g imbiero
  • 5 g sojų padažo
  • 2 g krapų šviežių

Paruošimas
 

  • Supjaustome tofu kubeliais.
  • Apibarstome smulkintomis žolelėmis, tarkuotu imbieru.
  • Pagardiname sojos padažu.
  • Paliekame 30 min. pastovėti.
  • Suberiame tofu į keptuvę ir keletą minučių apkepame.
  • Valgyti su raugintais agurkais ar virtomis daržovėmis.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 176kcal (9%)Angliavandeniai: 6gBaltymai: 18gRiebalai: 9gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 289mgSkaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 154µg (19%)Vitaminas C: 2mg (3%)Kalcis: 250mg (31%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums, Vakarienei
Dieta: Be glitimo
Gaminimo būdas: Keptuvėje
Recepto autorė: Rasa O. Nuotraukos autorė: Natalija Masevičienė
5 2 votes
Patiko? Įvertinkite!