Renkantis alternatyvas pirmiausia reikia paglvoti KODĖL tai darome, nes viso grūdo kietagrūdžių kviečių makaronai – pakankamai geras pasirinkimas. Tačiau, būna situacijų, kada dėl tam tikrų ligų reikia vengti glitimo arba kviečių. O kartais galima rinktis kitokius makaronus tiesiog dėl įvairovės. 
Viso grūdo makaronai su vyšniniais pomidorais, pagardinti kietuoju sūriu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
5 iš 1 balso
Pasiruošimas 10 min.
Gaminimas 15 min.
Iš viso 25 min.
Kategorija Pietums
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 248 kcal

Ingredientai
  

  • 7 vnt, vyšninių pomidorų
  • 70 g makaronų, viso grūdo
  • kietojo sūrio pagal skonį

Paruošimas
 

  • Makaronus išverdame.
  • Apibarstome kietuoju sūriu.
  • Tiekiame su vyšniniais pomidorais.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 248kcal (12%)Angliavandeniai: 53gBaltymai: 11gRiebalai: 1gSočiosios riebalų rūgštys: 1gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 1gCholesterolis: 1mgNatris: 12mgKalis: 168mg (8%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas A: 65µg (8%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 1mg (1%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 1µg (1%)Kalcis: 34mg (4%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 41µg (21%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 101mg (27%)Fosforas: 186mg (27%)Selenas: 51µg (93%)Cinkas: 2mg (20%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pietums
Dieta: Low Fat
Gaminimo būdas: ​Virta
Recepto autorė Jovita Dab
3.2 5 votes
Patiko? Įvertinkite!