Porcijų kiekis: 1
Sudėtinės dalys pagal porcijų dydžius | |||
Maža porcija | Vidutinė porcija | Didelė porcija | |
Produktai-sudėtinės dalys | Svoris | Svoris | Svoris |
Brokoliai | 60 | 80 | 100 |
Moliūgai | 60 | 80 | 100 |
Svogūnų laiškai | 5 | 5 | 5 |
Soros | 50 | 75 | 95 |
Druska | 0,5 | 0,5 | 0,5 |
Kcal porcijai: | 216 | 318 | 401 |
Baltymai | 8,6 | 12,2 | 15,,4 |
Angliavandeniai | 42,9 | 63,2 | 79,8 |
Riebalai | 1,9 | 2,7 | 3,5 |
Košės gaminimo žingsniai:
1. Užvirti vandenį, sudėti kruopas ir kai užvirs vanduo – sudėti smulkintą moliūgą ir leisti vėl užvirti. Sumažinti ugnį, jeigu košė per daug sutirštėja nebaigusi virti, tuomet įpilti vandens.
2. Kai kruopos ir moliūgas bus išvirę, išjungti ugnį, sudėti brokolį ir uždengti puodą. Leisti brokoliui suminkštėti nuo esančios puode šilumos – tokiu būdu brokolis nebus perviręs.
3. Košę papuošti smulkintais kopūstų laiškais.
Šaltinis: https://teczcape.blogspot.com/2011/12/kabocha-squash-millet-congee.html