Lot. Olea europea

Sudėtis. Riebalų rūgštys

Dalis produkte

Polinesočiosios- Omega 3

3%

Polinesočiosios- Omega 6

12%

Mononesočiosios

72%

Sočiosios

14%

Papildomai – vitaminas A ir E, fenoliai, flavonoidai, fitosteroliai, skvalenas.
Savybės:
–         švelnaus rūgštumo, nekartus ir neaitrus, sodraus skonio.
–         mažina blogojo cholesterolio kiekį, palankiai veikia širdies ir kraujagyslių sistemą.
Naudojimas virtuvėje – idealiai tinka salotoms ir praktiškai visiems patiekalams gardinti. Tinka troškinti ir trumpai (2-4 min.) kepti neaukštoje temperatūroje.
Kosmetikoje: brandžiai, sausai, sutrikusios kraujotakos odai, randų gydymui. Plaukams, nagams, po skutimosi, valyti makiažui. Stabdo senėjimo procesus.
Šaltinis www.sveikiproduktai.lt

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!