Lot.Triticum aestivum

Sudėtis.Riebalų rūgštys

Dalis produkte

Polinesočiosios- Omega 3

3-11%

Polinesočiosios- Omega 6

44%

Mononesočiosios

30%

Sočiosios

13%

Vitaminas E, karotenoidai (A), fosfolipidai, ksantofilai.
Savybės: Aukso geltonumo aliejus. Dėl antioksidantų gausos naudojamas kaip natūralus konservantas. Veikia prieš senėjimą, stiprina imuninę sistemą, gerina kraujotaką.
Naudojimas virtuvėje. Puikiai tinka salotoms ir daržovių patiekalams. Specifinio skonio. Kepti netinka.
Kosmetikoje: brandžiai, sausai, dėl prastos kraujotakos kenčiančiai odai. Taip pat žaizdoms ir randams gydyti, raukšlėms lyginti.
Šaltinis www.sveikiproduktai.lt

0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!